Om os

Velkommen til Bredahls Brolægning & Beton. Vi er din pålidelige og professionelle partner inden for brolægning og anlægsarbejde. Det, vi elsker mest i vores fag, er at skabe solide fundamenter, lægge flotte flise- og stenbelægninger og skabe de bedste løsninger for vores kunder.

Vi er drevet af vores passion for at levere kvalitetshåndværk i hver eneste opgave. Kombinationen af den passion og mange års erfaring i faget er vores fundament for en arbejdsglæde, der skinner i gennem i hvert projekt. Det er også grundlaget for, at du med Bredahls Brolægning & Beton får mere end bare brolægning. Du får en fleksibel entreprenør og arbejde udført af detaljeorienterede fagfolk.

Siden Rasmus Bredahl, som er uddannet struktør, startede Bredahls Brolægning & Beton, har vi været med til at lægge fliser og fundamenter for tilfredse kunder i og omkring Frederikshavn. Hele Nordjylland er vores arbejdsplads.

Har du vores næste entreprenøropgave? Så har vi kvalitetsløsningen. Kontakt os og fortæl, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kan hjælpe med alle typer opgaver inden for:

Fandt du ikke det du søgte?

Kontakt os endelig, såfremt du har en specifik forespørgsel på et projekt,
som ikke er nævnt ovenfor.​ se mere af vores udførte arbejde på Facebook.

3 gode grunde til at vælge os

Hvorfor skal du vælge Bredahls Brolægning & Beton ?

Entreprenør i Frederikshavn

Detaljeorienterede

Vi bestræber os ikke på at være først, men bedst færdige. Du får et resultat, der stemmer overens med eller overstiger det, du ønsker.

Nærværende og professionelle

Vi lytter til dine ønsker, så vi kan skabe det bedste resultat for dig.

Erfaring

Vi har arbejdet i entreprenørfaget siden 2009, og det giver os de bedste forudsætninger for at levere god service og de bedste resultater.

Har du brug for en kvalitetsbevidst og erfaren entreprenør i Frederikshavn og hele Nordjylland? Kontakt os, og lad os sammen finde ud af, hvad vi kan gøre for dig.


    Vi svarer inden for 24 timer.

    Se vores anmeldelser

    Har du vores næste entreprenøropgave? Så har vi kvalitetsløsningen. Kontakt os og fortæl, hvordan vi kan hjælpe dig. ?